Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι μας και η ικανότητά τους να παρέχουν στους πελάτες την καλύτερη δυνατή υπηρεσία με το χαμηλότερο δυνατόν λειτουργικό κόστος έχει ως αποτέλεσμα τη δραστική εξέλιξη και επέκταση του γραφείου τα τελευταία χρόνια. 

Η Μιχαλάκης Κυπριανού & Σία ΔΕΠΕ είναι μία από τις λίγες εταιρείες με πλήρως επανδρωμένα γραφεία στις τρεις μεγάλες πόλεις της Κύπρου, τη Λευκωσία, τη Λεμεσό και την Πάφο. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009 η εταιρεία επέκτεινε τις υπηρεσίες της και στην Ελλάδα με το πλήρες επανδρωμένο γραφείο της σε μια από τις πιο κεντρικές και φημισμένες περιοχές της Αθήνας. Το 2013 η εταιρία επεκτάθηκε και στη Θεσσαλονίκη.

Η διεθνής παρουσία της Μιχαλάκης Κυπριανού & Σία ΔΕΠΕ έχει περαιτέρω επεκταθεί με το πλήρες επανδρωμένο γραφείο στη Μάλτα, στη Birkirgara και πολύ πρόσφατα στο Κίεβο, στην Ουκρανία.

Η δουλειά μας έχει πιστοποιηθεί από  διεθνή συμβουλευτικά αρχεία όπως European Legal 500 και Chambers τα οποία μας συστήνουν διαρκώς για την παροχή υπηρεσιών στους τομείς που δραστηροποιούμαστε.

Οι διεθνείς συνεργασίες και οι δεσμοί της εταιρείας έχουν διευρυνθεί  όπως και οι επαφές μας με πρωτοποριακά δικηγορικά γραφεία ανά τον κόσμο.

Μεταξύ των φημισμένων πελατών της εταιρείας περιλαμβάνονται οι Debenhams Plc, The Bennetton Group, The Royal Bank of Scotland ZAO, BNP Paribas, Merrill Lynch Mortgage Lending, INC, Morgan Stanley Mortgage Capital Inc, The Royal Bank of Canada, GermanAmerican Capital Co-operation και άλλοι. Η εταιρεία  έχει επίσης λάβει εντολές από φημισμένα διεθνή δικηγορικά γραφεία όπως οι Herbert Smith, Clifford Chance, Allen & Overy, Norton Rose, Cadwalader, Wickersham & Taft LLP και Holland & Knight LLP.

Η εταιρεία είναι μέλος της Multilaw και Word Link for Lawyers που αποτελούν παγκόσμια δίκτυα διεθνών δικηγόρων. Είναι επίσης μέλος μεγάλου αριθμού οργανισμών τα οποία συγκαταλέγονται στους «Δεσμούς». Ο στόχος της εταιρείας είναι συνεχώς να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών προσδοκίες των πελατών της και να θριαμβεύει εκ μέρους τους και να ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες τους.